Your printing company

KOMPJUTERSKO
UREZIVANJE SLOVA


PODNA GRAFIKA

Ispis na podnu grafiku s posebnom zaštitnom plastikom – otporno od habanje, UV zaštitom i vodootpomo na visokoj rezoluciji. Kako bi istaknuli svoj proizvod za bolju promidžbu, sve više klijenata odlučuje se za podnu grafiku .

PROZORSKA GRAFIKA

Posebno osmišljeni perforirani materijal, idealan je za oslikavanje stakala i izloga. Prolaznik izvana gleda u vašu reklamu, motiv koji ste odabrali, dok vi i dalje imate mogućnost gledanja kroz prozor.

Prozorska grafika štiti od prodiranja sunčevih zraka a s vanjske strane nudi nam reklamu zato je posebna i fukcionalna.

PJESKARENA FOLIJA

Koristi se za staklene stijene pregrade i prozore s efektom pjeskarenog stakla. Na pjeskarenu foliju možete izrezati svoj logo firme. Prostoru daje novu estesku dimenziju i veličinu prostora i sprečava ulazak svjetlosti tijekom ljetnih i sunčanih dana.

Pogodna je i za uređenje pregrada unutar ureda, vizualno odvajanje soba za sastanke i drugih prostorija za koje ne želite da posjetitelji vida, ali i dalje želite da do njih dopire svjetlo.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali ispravan rad naše web stranice. Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Pritiskom na gumb "PRIHVAĆAM" dajete suglasnost da ste voljni nastaviti sa korištenjem naše web stranice.