Your printing company

TISAK VELIKIH FORMATA


ISPIS NA CERADU/ PVC BANERI

Ispis na PVC ceradu s UV zaštitnim bojama, otpornu na vanjske utjecaje. Zbog specifične čvrstoće i otpornosti na vanjske utjecaje idealno su rješenje za prostore Billboard panoa, sportskih terena, kabina za plaže, reklama na postojećoj konstrukciji. Dorada: varenje cerade, ringovi, FM profili po mjeri.

Veličina: svih dimenzija po Vašoj želji.

ISPIS NA PVC MESH

Vrhunski digitalni tisak na PVC MESH s UV zaštitnom i otporan na vanjske utjecaje. Za izradu velikih reklamnih površina, reklama za zgrade ili zaštite za skele, građeviske objekte, sajmove. Lagani i prozračni mesh pogodan je za uređivanje unutarnjih prostora umjesto pregrada i panela. Idealno riješenje za uredske prostore, prodajne prostore te umjesto zavjesa Nudimo Vam: Kompletnu izradu, konfekcioniranje i montažu na lokaciji.

Reklamu je moguće izvesti pomoću FM PROFILA IZATEZAĆA, po želji i sa svijetlećim reflektorima.

Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalnost dokazujemo u svakodnevnoj izradi extremno velikih ispisa. Jedna od takvih je i rekordna reklamna površina visine 40 m postavljena u Koprivnici za klijenta Podravku .

JUMBO PLAKATI

Tisak na Blue back papir Dimenzija: 3 x 4 m 5,04 X 2,38 m U kompletnoj ponudi, nudimo Vam izradu iješenja, oblikovanje i ispis vašeg budućeg billboarda, te organizaciju postavljanja i Ijepljenja plakata na željenu lokaciju.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali ispravan rad naše web stranice. Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Pritiskom na gumb "PRIHVAĆAM" dajete suglasnost da ste voljni nastaviti sa korištenjem naše web stranice.